5.11.2019

Tapaa meitä Teknologia-messuilla Helsingin messukeskuksessa!

Tule ständillemme 7 m 131 keskustelemaan, kuinka teknologian kehityksen ja palvelumuotoilun menetelmin tuotetaan uusia innovaatioita ja uutta liiketoimintaa. 

Lisäksi Teknologia 19 -tilaisuudessa kuullaan puheenvuoro LINKin palvelumuotoilujohtajalta. Piritta Winqvist kertoo muotoilun, ihmislähtöisen kehittämisen ja liiketoiminnan näkökulmasta, mikä on turhaa tai tarpeellista. Pipa on lauteilla torstaina 7.11. klo 12:30, Tivia Stagella.

”Piritta Winqvist vastaa LINK Design and Development Oy:n ihmiskeskeisen ja palveluliiketoiminnan kehityksen asiantuntijapalveluista sekä julkisen sektorin että teollisuuden toimijoille. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tuote- ja palvelukehityksestä todellisiin tarpeisiin. Toimintaympäristön tarpeet ymmärtämällä voidaan sekä vaikuttaa kestävämmän ja toimivamman ympäristön luomiseen nyt ja tulevaisuudessa että kasvattaa ja luoda yritykseen uutta liiketoimintaa.”

Esillä on myös Milanossa esiteltävän sähkömoottoripyörän rakenteita ja jaamme jälleen tosielämän oppeja ihmislähtöisistä innovaatioista, joita mm. ”GO Innovate – kehitetään yhdessä” palvelumme tuottaa.

Ständillä teitä palvelevat Juha Nevalainen, Erkki Seppäläinen, Mika Hyrsylä ja Jaakko Anttila. Jaamme osaston Vaisto Solutions Oy:n kanssa ja he puolestaan ovat asialla silloin, kun haetaan kumppania ohjelmistokeskeiseen innovointiin.

Nähdään messuilla!

Lisätietoja Pohjoismaiden johtavasta teknologialan tapahtumasta Helsingin Messukeskuksessa: Teknologia 19

Avoinna maksutta yleisölle 5. – 7.11.2019

Meidät löydät osastolta 7 m 131

Piritta Winqvistin puheenvuoro ”Turhaa vai tarpeellista?” 7.11. klo 12:30, Tivia Stage