22.1.2019

avoimet työpaikat, UX design, tampere

Senior UX Designer Tampereelle

Etsimme juuri avattuun Tampereen toimipisteeseemme kokenutta suunnittelijaa vaativiin kehityshankkeisiin.

Me LINKillä suunnittelemme tulevaisuuden huipputuotteita ja -palveluita. Olemme noin 50 hengen ryhmä käytettävyyden, muotoilun ja teknologian asiantuntijoita. Työmme on palkittu lukuisin kansainvälisin palkinnoin ja nyt haluamme joukkoomme lisää Suomen parhaita ammattilaisia luomaan uusia menestystarinoita.

Etsimme juuri avattuun Tampereen toimipisteeseemme kokenutta senior-tason suunnittelijaa vaativien ammattiympäristöjen kehityshankkeisiin. Tuotteita ja palveluita voidaan käyttää esimerkiksi webissä, mobiilissa, ajoneuvoissa tai vaikka kannettavissa laitteissa – asiakkaalla on tarve ja me toteutamme sen. Tehtävä on monipuolinen ja pääset haastamaan itseäsi.

Sinun vastuullasi on

• UX-suunnittelu eri ympäristöissä ja integroiduissa tuotekehityshankkeissa
• Käytettävyydenarviointi
• Konseptointi ja prototyyppien suunnittelu
• Yhteydenpito asiakkaisiimme ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimiminen

Menestyksen avaimet

Olet ollut jo useita vuosia hiomassa ammattitaitoasi ja tiedät mihin suuntaan haluat edetä. Sinulla on kokemusta esimerkiksi verkkopalveluiden suunnittelusta ja pystyt keskustelemaan myös ohjelmistokehittäjien kanssa. Koodaus-/protoiluosaaminen katsotaan eduksi.

Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaihtelevissa projekteissa ja työkaverit eri aloilta luovat inspiroivan ja hauskan poikkitieteellisen työilmapiirin. Haluamme pitää henkilöstöstämme hyvää huolta, joten tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Omassa protopajassamme pääset halutessasi tekemään myös käsillä töitä. Meillä ei siis taatusti ole tylsää!

Näin haet meille

Toimi pian ja hae meille viimeistään 17.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta:

Lisätietoja antavat

juha_nevalainen

Juha Nevalainen

Director, Service BU

juha.nevalainen(at)linkdesign.fi

+358 40 674 0033

juha_nieminen

Juha Nieminen

Senior UX Designer

juha.nieminen(at)linkdesign.fi

+358 40 839 2239

LINK Design and Development Oy on vuonna 2009 perustettu, kansainvälisesti palkittu designtoimisto. Tarjoamme integroitua tuotekehitystä ja innovaatiopalveluita monialaisissa kehityshankkeissa, joissa tuote, palvelu ja teknologia yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tutustu referensseihimme täällä: linkdesign.fi