7.6.2019

rekry, projektipäällikkö

Projektipäällikkö, Team Leader

Etsimme tavoitteellista projektipäällikköä, jolla on tuotekehitystuntemusta ja kokemusta projektityöstä.

Me LINKillä suunnittelemme tulevaisuuden huipputuotteita ja -palveluita. Olemme noin 50 hengen ryhmä käytettävyyden, muotoilun ja teknologian asiantuntijoita. Työmme on palkittu lukuisin kansainvälisin palkinnoin ja nyt haluamme joukkoomme lisää Suomen parhaita ammattilaisia ja nuoria lahjakkuuksia luomaan uusia menestystarinoita.

Etsimme tavoitteellista projektipäällikköä, jolla on tuotekehitystuntemusta ja kokemusta projektityöstä. Toimit myös teknologia-alan asiantuntijatiimin esimiehenä. Pääset mukaan kehittämään kiinnostavia tulevaisuuden tuotteita ja palveluita Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana monialaisissa projekteissa ja kasvattaa osaamistasi vaihtelevien kehityshankkeiden parissa. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta ja olet valmis työskentelemään monipuolisesti taaten parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaallemme. Asiakkainamme on kiinnostavia brändejä ja yrityksiä, pienistä start-upeista globaaleihin konserneihin. Odotamme, että olet työtä pelkäämätön ja haluat ottaa haasteita vastaan.

Asemapaikkasi voi olla joko Espoon Otaniemen tai Salon toimistomme, mahdollisesti myös Tampere. Meillä on myös mahdollisuus päästä projekteihin, joissa työskennellään asiakkaamme tiloissa.

projektipäällikkö

Toivomme Sinulta

• Kiinnostusta työskennellä elektronisten tuotteiden kehityshankkeissa
• Hyvät kommunikointitaidot, sillä työskentelet myös asiakasrajapinnassa
• Halua kehittää tiimihenkeä ja luotsata tiimiäsi hyviin tuloksiin
• Hyviä esimiestaitoja
• Paineensietokykyä myös tiukoissa tilanteissa

Eduksi katsomme kaiken harrastuneisuuden kehitystöihin ja rennon otteen.

Kiinnostuitko? Tässä syitä hakea meille:

• Avoin innovointi ja uusien asioiden oppiminen
• Laaja-alainen ja monitieteellinen verkosto
• Poikkitieteellinen työilmapiiri ja hyvät työkaverit
• Mahdollisuus olla mukana tulevaisuuden menestystarinoiden kehityksessä
• Kokoaikainen ja vakituinen työsuhde sekä hyvät henkilöstöedut
• Pääset halutessasi nikkaroimaan myös omassa protopajassamme.

Lähetä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta

Täytä hakemus, kerro hieman itsestäi ja lähetä meille olleellinen osaamisestasi kertova materiaali rekrytointijärjestelmämme kautta. Olemme sinuun yhteydessä kunhan ensin tutustumme hakemukseesi.

Kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hae tehtävään kuitenkin viimeistään 26.6.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa

mika_hyrsyla

Mika Hyrsylä

Director, Technology

mika.hyrsyla (at) linkdesign.fi

+358 400 687 698

LINK Design and Development Oy on vuonna 2009 perustettu, suomalainen tuote- ja palvelukehityksen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme kehittämään uutta liiketoimintaa ja kilpailukykyä käyttäjälähtöisellä suunnittelulla ja laaja-alaisella muotoiluosaamisella. Toiminta-ajatuksemme perustuu osaamisen oikea-aikaiseen yhdistämiseen – integroituun kehitykseen. LINKillä työskentelee tällä hetkellä noin 50 tuote- ja palvelusuunnittelun asiantuntijaa ja liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa.