1.7.2019

mekaniikkasuunnittelija, rekry,

Tule meille mekaniikkasuunnittelijaksi!

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa, jolla on kiinnostus tekniikkaan ja uuden kehittämiseen.

Tärkeintä meille on aina asiakkaiden ongelmien ymmärtäminen ja ratkaiseminen. Asiakkailla on usein innovaatio tai uusinta tekniikkaa, jota on tarvetta kehittää tai tuotteistaa. Tässä sinä olet avainasemassa.

Tähän mekaniikkasuunnittelijan työhön sisältyy asiakastyötä ja tiimityöskentelyä osana asiakkaamme suunnittelutiimiä, minkä vuoksi vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat tärkeitä. Ulospäinsuuntautunut kaveri pärjää hyvin tässä tiimissä ja melko puheliaassa porukassa. Uskallat kysyä ja esittää oman ajatuksesi selkeästi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä yrityksessämme ja muokata rooliasi juuri sinulle sopivaksi.

Ideaalihakijallamme on

• soveltuva koulutus (insinööri/DI)
• työkokemusta suunnittelutyöstä (3v+)
• kokemusta nykyaikaisista suunnitteluvälineistä ja teknologioista
• suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
• halua kehittyä lisää!

Eduksi laskemme

• kaiken kokemuksen eri valmistustekniikoiden alueilta ja muotoiltujen tuotteiden kehittämisestä
• tuntemuksen ruiskuvalu-, teräsrakenne- tai etenkin ohutlevyvalmistuksesta ja -suunnittelusta
• kokemuksen projektityöskentelystä tai projektin vetämisestä

mekaniikkasuunnittelija_paakaupunkiseutu

Miksi tulisit juuri LINK Designille?

Sinun ei tarvitse sopia mihinkään muottiin vaan meillä jokainen saa olla oma itsensä. Haluamme pitää henkilöstöstämme hyvää huolta, joten tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Työntekijämme arvostavat tämän hetkisistä eduista esimerkiksi joustavia työaikoja, lounasetua ja kattavaa hoitoturvavakuutusta.

Pääset työskentelemään Suomen huippubrändien ja uusien innovaatioiden parissa. Meidän ikiomassa protopajassamme voi tehdä nopeita kokeiluja tai voit käyttää sitä vaikka omaan entisöintiprojektiisi.

Tuntuuko Espoon pääkonttorimme tai Salon toimistomme sopivalta työskentelypaikalta? Voit halutessasi valita kummassa konttorissamme pääsääntöisesti työskentelet. Meillä on myös mahdollisuus päästä projekteihin, joissa työskennellään asiakkaamme tiloissa.

Näin haet meille

Lähetä hakudokumenttisi viimeistään 15.8.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta:

Minulle voit soittaa:

jari_lehikoinen

Jari Lehikoinen

Head of Concept Design, Mechanics

jari.lehikoinen(a)linkdesign.fi

+358 50 303 8395

LINK Design and Development Oy on vuonna 2009 perustettu, kansainvälisesti palkittu designtoimisto. Tarjoamme integroitua tuotekehitystä ja innovaatiopalveluita monialaisissa kehityshankkeissa, joissa tuote, palvelu ja teknologia yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. LINKillä työskentelee tällä hetkellä noin 50 tuote- ja palvelusuunnittelun asiantuntijaa ja liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Tutustu meihin ja referensseihimme täällä: https://www.linkdesign.fi/tyomme/