22.1.2019

Avoin työpaikka, mekaniikkasuunnittelija,

Mekaniikkasuunnittelija pääkaupunkiseudulle

Etsimme motivoitunutta mekaniikkasuunnittelijaa työskentelemään innovaatioiden parissa.

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa, jolla on kiinnostus tekniikkaan ja uuden kehittämiseen. Tärkeintä meille on aina asiakkaiden ongelmien ymmärtäminen ja ratkaiseminen. Asiakkailla on usein innovaatio tai uusinta tekniikkaa, jota on tarvetta kehittää tai tuotteistaa. Tässä sinä olet avainasemassa.

Ketä etsimme?

Olet ehkä urasi alkuvaiheilla tai sitten jo jonkin aikaa työelämässä vaikuttanut. Meille kokemusta tärkeämpää on aina kiinnostus ja motivaatio sekä arvostamme myös tuoreita ajatuksia ja luovuutta. Mekaniikkasuunnittelijan työhön sisältyy myös asiakastyötä ja tiimityöskentelyä, minkä vuoksi vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat suuri etu.

Ideaalihakijalta löytyy soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI) ja työtaustaa suunnittelutehtävistä, kokemusta nykyaikaisista suunnitteluvälineistä ja teknologioista sekä halua kehittyä tämän alan huipuksi.

Eduksi laskemme

• kaiken kokemuksen eri valmistustekniikoiden alueilta ja muotoiltujen tuotteiden kehittämisestä
• tuntemuksen ruiskuvalu-, teräsrakenne- tai ohutlevyvalmistuksesta ja -suunnittelusta
• teknisen dokumentaation osaamista

Tarjoamme sinulle

…mahdollisuuden kehittyä yrityksessämme ja muokata rooliasi juuri sinulle sopivaksi. Meiltä löytyy niin ohjausta nuoremmille kuin haasteita kokeneille suunnittelijoille. Tärkeintä on, että asenteesi työtä kohtaan on ennakkoluulotonta ja olet valmis työskentelemään monipuolisesti taaten parhaan mahdollisen lopputuotteen asiakkaallemme.

…haastavia työtehtäviä alusta alkaen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti suunnittelu- ja tuotekehitystyön parissa. Meillä on mahdollisuus päästä projekteihin, joissa työskennellään asiakkaamme tiloissa.

…vapauden olla oma itsesi, sillä arvostamme työntekijöidemme erilaisia taustoja ja erilaisuus on rikkaus. Haluamme pitää henkilöstöstämme hyvää huolta, joten tarjoamme hyvät työsuhde-edut, esimerkiksi ilmainen kuntosali, kattava työterveyshuolto ja lounasetu. Pääset halutessasi tekemään myös käsillä töitä omassa protopajassamme.

Näin haet meille

Toimi pian ja hae meille viimeistään 20.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta:

Lisätietoja antaa

jari_lehikoinen

Jari Lehikoinen

Head of Concept Design, Mechanics

jari.lehikoinen(at)linkdesign.fi

+358 50 303 8395

LINK Design and Development Oy on vuonna 2009 perustettu, kansainvälisesti palkittu designtoimisto. Tarjoamme integroitua tuotekehitystä ja innovaatiopalveluita monialaisissa kehityshankkeissa, joissa tuote, palvelu ja teknologia yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tutustu referensseihimme täällä: linkdesign.fi