22.1.2019

Avoimet työpaikat, mekaniikkasuunnittelija, tuotekehitysinsinööri, Espoo, Salo,

Mekaniikkasuunnittelija Espooseen tai Saloon

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa, jolla on kiinnostus tekniikkaan ja uuden kehittämiseen.

Me LINKillä suunnittelemme tulevaisuuden huipputuotteita ja -palveluita. Olemme noin 50 hengen ryhmä käytettävyyden, muotoilun ja teknologian asiantuntijoita. Työmme on palkittu lukuisin kansainvälisin palkinnoin ja nyt haluamme joukkoomme lisää Suomen parhaita ammattilaisia luomaan uusia menestystarinoita.

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa, jolla on kiinnostus tekniikkaan ja uuden kehittämiseen. Tärkeintä meille on aina asiakkaiden ongelmien ymmärtäminen ja ratkaiseminen.

Vaihtuvissa projekteissamme sinulla on hyvä mahdollisuus kartuttaa sellaista osaamista, mitä harvalta löytyy. Suunnittelijana saat myös vastuuta konseptoinnista ja projektien läpiviennistä erilaisten tuotteiden parissa, monialaisissa tiimeissä. Projekteissa työskentelet esimerkiksi teollisen muotoilijan tai elektroniikkasuunnittelijan kanssa.

Miksi tulisit juuri LINK Designille?

Sinun ei tarvitse sopia mihinkään muottiin vaan meillä jokainen saa olla oma itsensä. Haluamme pitää henkilöstöstämme hyvää huolta, joten tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Työntekijämme arvostavat tämän hetkisistä eduista esimerkiksi joustavia työaikoja, ilmaista kuntosalia, lounasetua ja kattavaa hoitoturvavakuutusta.

Pääset työskentelemään Suomen huippubrändien ja uusien innovaatioiden parissa. Meidän ikiomassa protopajassamme voi tehdä nopeita kokeiluja tai voit käyttää sitä vaikka omaan entisöintiprojektiisi.

Tuntuuko Espoon pääkonttorimme tai Salon toimistomme sopivalta työskentelypaikalta? Voit halutessasi valita kummassa konttorissamme pääsääntöisesti työskentelet. Meillä on myös mahdollisuus päästä projekteihin, joissa työskennellään asiakkaamme tiloissa.

Näin haet meille

Toimi pian ja hae tehtävään viimeistään 20.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta:

Lisätietoja antaa

jari_lehikoinen

Jari Lehikoinen

Head of Concept Design, Mechanics

jari.lehikoinen(at)linkdesign.fi

+358 50 303 8395

LINK Design and Development Oy on vuonna 2009 perustettu, kansainvälisesti palkittu designtoimisto. Tarjoamme integroitua tuotekehitystä ja innovaatiopalveluita monialaisissa kehityshankkeissa, joissa tuote, palvelu ja teknologia yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tutustu referensseihimme täällä: linkdesign.fi