Esittelyssä Eveliina Kinnari

                                                                                                                                                  Kuva: Riikka Kontio

 

Helmikuun alussa saapui Eveliina Kinnari tuomaan uusia tuulia LINKin teollisen muotoilun tiimiin. Vaikka Eveliina on tiimin juniori, on Eveliina ehtinyt hankkia kattavaa kokemusta isojen konsernien muotoilutoiminnasta lopputyön ja harjoittelun merkeissä. Eveliina onkin nyt työstään täysin innoissaan!

 

Eveliinalla pysyy kynä kädessä ja hän taitaa sekä tuotevisualisoinnin että kuvituksen. Hän laatii kuvituksia myös vapaa-ajalla. Eveliina pitää ulkona reippailusta ja on innostunut lumilautailusta. Jos lumilaudasta hajoaa osa, siihen voi hän nopeasti mallintaa ja 3D-tulostaa uuden, entistä kestävämmän osan – kätevää!

 

Tervetuloa tiimiimme, Eveliina!

LINK sponsoroi jalkapalloa

 

Tänä vuonna LINK-urheilun sponsoroinnista nautiskelee Kirkkonummen 07-poikien YJ-joukkue. Joukkue koostuu Masalan Kisan ja KylF -pojista, jotka ovatkin jo aika konkareita alalla. Monet heistä ovat aloittaneet jalkapallon parissa jo 6-vuotiaina. Sponsoroinnin myötä LINK toivottaa pojille menestystä ja ennen kaikkea peli-iloa tuleviin turnauksiin ja matseihin.

 

Tsemppiä peleihin, toivottaa koko LINKin porukka!

Esittelyssä Onni-Matti Halkola

 

Onni-Matti Halkola on uusin vahvistus LINK Designilla. Hän aloitti työnsä Development yksikön Team Leaderina helmikuussa. Koulukseltaan Onni-Matti on koneinsinööri ja  työkokemusta on lähes 20 vuoden ajalta mekaniikan parissa. Onni-Matti on työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä sekä kuluttaja- että businesstuotteiden parissa.

 

Vapaa-ajallaan harrastuksiin kuuluu kesäisin veneilyä ja moottoripyöräilyä. Talvisin Onni-Matti pitää monipuolisesti kunnosta huolta ja nauttii urheilun riemuista myös lasten harrastusten parissa.

 

Tervetuloa taloon, Onni-Matti!

Esittelyssä Aki Maksimainen

 

Aki Maksimainen aloitti LINKillä tuotekehitysinsinöörinä viime vuoden puolella. Aki on valmistunut auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi Metropoliasta, jossa oli mukana Biofore-konseptiauton konseptoinnissa, suunnittelussa ja valmistuksessa. Takana on melkein viiden vuoden työkokemus Elomaticilta, jossa hän oli pääosin konsultointitehtävissä, mutta työskenteli myös erilaisten suunnitteluprojektien parissa. Aki on kiinnostunut teknologiasta ja muotoilusta.

 

Aki on kotoisin Iisalmesta, Pohjois-Savosta, mutta asuu nykyään Helsingin Munkkiniemessä. Vapaa-aikaan kuuluu kuntosali ja golf.

 

Tervetuloa taloon, Aki!

Esittelyssä Jari Pyrä

 

Jari Pyrä aloitti marraskussa LINK Designin Development-tiimissä Senior HW Designerina. Jari on työskennellyt LINKillä aiemminkin, joten oli hauska saada tuttu mies porukkaan.

 

Koulukseltaan Jari on koneinsinööri. Työkokemusta on yli 20 vuoden ajalta mekaniikan parissa; suunnittelijan, ryhmäpäällikön sekä projektipäällikön rooleissa. Erilaiset suunnitteletyökalut ja mekaniikkaan liittyvät vaatimukset ja valmistustekniikat ovat tuttuja.

 

Vastapainona arkityölle Jari harrastaa autojen ropaamista kädet rasvassa, moottoripyöräilyä ja myös kuntosalilla tulee vaihtelevasti käytyä.

 

Tervetuloa takaisin taloon, Jari!

TET-harjoittelija Veera Anttila

 

Saimme täksi viikoksi uuden työntekijän! Veera on tarttunut reippaasti töihin eikä arkaile pyytää lisää tehtävää. Itsestään Veera kertoo näin:

“Olen yhdeksäsluokkalainen Veera Anttila ja tulin TET:tiin eli työelämään tutustumiseen LINKille. Olen saanut täällä ollessani tutustua muotoiluun ja suunnitteluun sekä muihin toimiston työtehtäviin. Olen nauttinut ajastani täällä. Vapaa-ajalla opiskelen ja urheilen, käyn jalkapalloharjoituksissa. Kulutan myös vapaa-aikaani rentoutumalla ja kavereideni kanssa oleilemalla.”

Tervetuloa, Veera!

 

LINK Nordic Service Design -dokumentin ensi-illassa

 

Torstaina 18.1. palvelumuotoilijamme Silja Korpi ja Helena Ylhäisi edustivat LINKiä Nordic Service Design -dokumenttielokuvan ensi-illassa OP:n pääkonttorilla. Tapahtuma keräsi yhteen palvelumuotoilun asiantuntijat ja alan opiskelijat verkostoitumisen sekä rekrytoinnin merkeissä. LINKin puheenvuorolla Silja ja Helena kertoivat oman näkemyksensä palvelumuotoilun nykytilasta ja tulevaisuudesta. Yleisö oli runsaslukuinen ja tunnelma innostunut.

 

Katso koko elokuva, kesto 20 minuuttia:

Esittelyssä Markus Sokolnicki

 

Markus Sokolnicki aloitti vuoden alussa LINKin Design-tiimissä Design Engineerinä. Markus on teollinen muotoilija ja koneinsinööri, ja kertoo itsestään näin:

”Olen työskennellyt erilaisten projektien kimpussa Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Se on ollut hauskaa ja joka päivä olen oppinut jotain uutta. Arvostan perinteitä ja käsityötaitoja, mutta rakastan myös tekniikkaa. Lämminhenkisyys, materiaalien arvostus sekä mietityt yksityiskohdat leimaavat suunnittelemiani tuotteita.”

Markus onkin meille jo ennestään tuttu, sillä hän on toiminut muutama vuosi sitten LINKillä freelancerina.

 

Tervetuloa takaisin taloon, Markus!

Esittelyssä Henri Santasalo

 

Henri aloitti LINKillä vuoden 2018 alussa Development-tiimissä tuotekehitysinsinöörinä. Opintonsa hän suoritti Metropolia Ammattikorkeakoulussa, konetekniikkaa opiskellen.

 

Aikaisempaa työkokemusta hänellä on muutamalta vuodelta ammattikeittiölaitteiden suunnittelusta ja tuotekehityksestä. Hän on innokas oppimaan uutta ja odottaakin oppivansa mielenkiintoisia asioita tulevaisuudessa.

 

Henri on alun perin kotoisin Espoosta, mutta asuu nykyään Helsingin Vuosaaressa. Vapaa-aika kuluu ulkoilun, musiikin ja ruuanlaiton parissa, sekä elämästä nauttiessa.

 

Tervetuloa taloon, Henri!

LINKin joulutervehdys

 

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

 

Kiitämme hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna. Joulutervehdyksiin varatut rahat olemme tänä jouluna lahjoittaneet Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Lahjoituksella muun muassa maksetaan vähävaraisten perheiden lasten harrastusmaksuja ja hankitaan nuorille oppikirjoja koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle.

 

Jouluisin terveisin,

LINKin väki

LINK Design and Development Oy

+358 40 8399313

info(at)linkdesign.fi

© 2017 LINK DESIGN AND DEVELOPMENT OY.

ALL RIGHTS RESERVED