Tapaa meidät Advanced Engineering -messuilla

LINK osallistuu Advanced Engineering messuille 29. – 30.5.2018. Meidät tapaat osastolla 3 F 31. 

 

Team Leaderimme Anu Kankainen pitää messuilla puheenvuoron “Ihmiskeskeinen innovaatio”. Tule kuuntelemaan!

“Innovaatiot usein syntyvät teknologiavetoisesti. Innovaation menestys kuitenkin nähdään vasta, kun ihmiset omaksuvat uuden teknologian osaksi toimintaansa, keksivät uusia käyttötapauksia sille ja innovaatioista tulee sosiaalisesti haluttu. Teknologiavetoisuudestakin huolimatta ihmiset voivat olla hyvä insipiraation lähden innovaatioille ja heidän kanssaan voidaan validoida ratkaisuja ennen kuin tehdään isoja investointipäätöksiä. Anu kertoo, mitä kaikkea tietoa ihmisistä kannattaa tutkia innovaatioprosessin aikana ja millä tavalla heitä voidaan osallistuttaa innovaatiohankkeisiin.”

Aika: tiistaina 29.5. klo 13:15

Paikka: Thomas Edison Stage

 

Tervetuloa!

 

LINK Helsingin kaupungin palvelumuotoilukumppaniksi

LINK Design and Development Oy on valittu yhdeksi Helsingin kaupungin palvelumuotoilukumppaniksi. Puitejärjestelysopimus kestää kaksi vuotta, jonka jälkeen on vielä mahdollisuus jatko-optioon. LINK Design on kovassa porukassa, sillä muita puitesopimukseen valittuja yhtiöitä ovat: KuudesPentagon DesignFuturiceMuotohiomoRambollDigitalist ja Deloitte Consulting.

 

Lue lisää esimerkiksi täältä: Helsingin kaupunki valitsi kahdeksan yritystä jakamaan viiden miljoonan euron palvelumuotoilupotin

LINK mukana 600 Minutes Innovation and Product Development -tilaisuudessa

LINK Design osallistui  torstaina Management Eventsin järjestämään tapahtumaan “600 Minutes Innovation and Product Development“. Tilaisuus oli koko päivän kestävä, speed dating -hengessä järjestetty tapaamistapahtuma, jossa kohtasivat innovaatio- ja tuotekehitysalan kärki. LINKiltä päivään osallistui myyntikolmikko Jaska, Matti sekä Juha. Näiden iloisten veijareiden pöydissä juttua riitti!


Esittelyssä Juha Nieminen

 

Juha Nieminen aloitti LINK Designilla maaliskuussa Senior UX Designerin tehtävässä. Vuosien kuluessa hänelle on kertynyt monipuolista työkokemusta monenlaisista projekteista, suurissa ja pienemmissä organisaatioissa. Koulutukseltaan Juha on teollinen muotoilija (TaM). UX-suunnittelun lisäksi osaamista löytyy palvelumuotoilusta ja ketterien toteutustiimien toiminnasta.

 

Melonta on ollut harrastuksista mainittavin viimeiset kymmenen vuotta. Merimelonta ja melontaretkeily on harrastuksen tarkempia määritelmiä. Vahvasti seuratoiminnassa mukana olleena ja melonnan kouluttajana vapaa-ajan suunnitelmat ovat ulkona vesillä, vesistöjen sulamisesta jäätymiseen.

 

Tervetuloa porukkaan, Juha!

LINK fyysikkomessuilla

 

LINK oli mukana 14.3. fyysikkomessuilla, jonka järjestivät Fyysikkoalumni ry Aalto Design Factoryssä, Otaniemessä. LINKin pöydän ääressä (kuva yllä) oli mukavasti pöhinää ja hyvä meininki.

 

FläktWoods esitteli sisäilmastoseminaarissa uutta Optivent Ultra mittaavaa ilmanvaihdon säädintä (kuva alla), jonka elektroniikan LINK on toteuttanut.

 

Esittelyssä Eveliina Kinnari

                                                                                                                                                  Kuva: Riikka Kontio

 

Helmikuun alussa saapui Eveliina Kinnari tuomaan uusia tuulia LINKin teollisen muotoilun tiimiin. Vaikka Eveliina on tiimin juniori, on Eveliina ehtinyt hankkia kattavaa kokemusta isojen konsernien muotoilutoiminnasta lopputyön ja harjoittelun merkeissä. Eveliina onkin nyt työstään täysin innoissaan!

 

Eveliinalla pysyy kynä kädessä ja hän taitaa sekä tuotevisualisoinnin että kuvituksen. Hän laatii kuvituksia myös vapaa-ajalla. Eveliina pitää ulkona reippailusta ja on innostunut lumilautailusta. Jos lumilaudasta hajoaa osa, siihen voi hän nopeasti mallintaa ja 3D-tulostaa uuden, entistä kestävämmän osan – kätevää!

 

Tervetuloa tiimiimme, Eveliina!

LINK sponsoroi jalkapalloa

 

Tänä vuonna LINK-urheilun sponsoroinnista nautiskelee Kirkkonummen 07-poikien YJ-joukkue. Joukkue koostuu Masalan Kisan ja KylF -pojista, jotka ovatkin jo aika konkareita alalla. Monet heistä ovat aloittaneet jalkapallon parissa jo 6-vuotiaina. Sponsoroinnin myötä LINK toivottaa pojille menestystä ja ennen kaikkea peli-iloa tuleviin turnauksiin ja matseihin.

 

Tsemppiä peleihin, toivottaa koko LINKin porukka!

Esittelyssä Onni-Matti Halkola

 

Onni-Matti Halkola on uusin vahvistus LINK Designilla. Hän aloitti työnsä Development yksikön Team Leaderina helmikuussa. Koulukseltaan Onni-Matti on koneinsinööri ja  työkokemusta on lähes 20 vuoden ajalta mekaniikan parissa. Onni-Matti on työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä sekä kuluttaja- että businesstuotteiden parissa.

 

Vapaa-ajallaan harrastuksiin kuuluu kesäisin veneilyä ja moottoripyöräilyä. Talvisin Onni-Matti pitää monipuolisesti kunnosta huolta ja nauttii urheilun riemuista myös lasten harrastusten parissa.

 

Tervetuloa taloon, Onni-Matti!

Esittelyssä Aki Maksimainen

 

Aki Maksimainen aloitti LINKillä tuotekehitysinsinöörinä viime vuoden puolella. Aki on valmistunut auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi Metropoliasta, jossa oli mukana Biofore-konseptiauton konseptoinnissa, suunnittelussa ja valmistuksessa. Takana on melkein viiden vuoden työkokemus Elomaticilta, jossa hän oli pääosin konsultointitehtävissä, mutta työskenteli myös erilaisten suunnitteluprojektien parissa. Aki on kiinnostunut teknologiasta ja muotoilusta.

 

Aki on kotoisin Iisalmesta, Pohjois-Savosta, mutta asuu nykyään Helsingin Munkkiniemessä. Vapaa-aikaan kuuluu kuntosali ja golf.

 

Tervetuloa taloon, Aki!

Esittelyssä Jari Pyrä

 

Jari Pyrä aloitti marraskussa LINK Designin Development-tiimissä Senior HW Designerina. Jari on työskennellyt LINKillä aiemminkin, joten oli hauska saada tuttu mies porukkaan.

 

Koulukseltaan Jari on koneinsinööri. Työkokemusta on yli 20 vuoden ajalta mekaniikan parissa; suunnittelijan, ryhmäpäällikön sekä projektipäällikön rooleissa. Erilaiset suunnitteletyökalut ja mekaniikkaan liittyvät vaatimukset ja valmistustekniikat ovat tuttuja.

 

Vastapainona arkityölle Jari harrastaa autojen ropaamista kädet rasvassa, moottoripyöräilyä ja myös kuntosalilla tulee vaihtelevasti käytyä.

 

Tervetuloa takaisin taloon, Jari!

LINK Design and Development Oy

+358 40 8399313

info(at)linkdesign.fi

© 2017 LINK DESIGN AND DEVELOPMENT OY.

ALL RIGHTS RESERVED