LINKille BHTC Hackathon 3. sija ja Most Impressive Hack -palkinto

 

Tampereella järjestettiin 27. – 29.11. tapahtuma “Hack the future of automotive interior – BHTC Hackathon 2017”, jossa ideoitiin tulevaisuuden ajoneuvojen käyttäjäkokemusta.

 

LINK Design and Development ja Vaisto Solutions osallistuivat kilpailuun yhdistetyllä joukkueella, jossa LINKiä edusti Henrik Amberla. Tiimi loi konseptin Passenger Centric Cabin (PCC), joka keskittyi sensorifuusion kautta reaaliaikaisen tilannekuvan luomiseen itseohjautuvassa autossa.

 

Vaiston ja LINKin menestyksekäs tiimi palkittiin peräti kahdella palkinnolla! Joukkue ylsi BHTC Hackathon 2017 -kilpailussa kolmanteen sijaan sekä tiimi sai konseptistaan myös palkinnon “Most Impressive Hack”.

 

LINK onnittelee hienosta tuloksesta!

 

Lisätietoja kilpailusta: SMACC -BHTC Hackathon 2017

Pankkiyhteystietomme muuttuvat 1.12.2017

Uudet pankkiyhteystietomme 1.12.2017 alkaen ovat:

 

Oma Säästöpankki

IBAN: FI88 4108 0010 3071 82

BIC: ITELFIHH

 

Pyydämme huomioimaan muuttuneet tietomme seuraavan maksutapahtuman yhteydessä. Mikäli vanhaan tilinumeroon saapuu suorituksia, ohjataan tapahtumat uudelle tilille 31.5.2018 saakka. Pankkitietojen muuttuminen ei vaikuta laskutustietoihimme.

 

Tiedotamme muutoksesta asiakkaitamme mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja antaa:

Kati Niiles

Office Coordinator

050 564 2861

LINK Design on mukana kehittämässä Artic-raitiovaunujen ohjaamoympäristöä.

LINK Design tulee toteuttamaan ajokahvan muutokset. Lue koko uutinen täältä.

Esittelyssä uusi Office Coordinator Kati Niiles

 

Kati Niiles aloitti Link Designissa Office Coordinatorina marraskuussa. Kati hyppäsi linkkiläiseksi Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta, muotoilun laitokselta.

 

Takana on tradenomin koulutus Jyväskylässä ja työkokemusta niin logistiikan kuin elokuvien maailmasta. Katille on tuttuja talousorganisaatiot ja tuotantotoimistot, joten äkkiväärät tilanteet eikä dead linet ahdista. Link Designilla Kati laittaa hallinnolliset prosessit lempeän määrätietoisesti ojennukseen.

 

Tuulettumisen Kati hoitaa usein ulkomailla, sillä hän rakastaa matkustelua ja uusiin paikkoihin tutustumista. Työyhteisöön Kati tuo mukanaan iloisuutta, innostusta ja hyvää asennetta.

 

Tervetuloa taloon, Kati!

LINK Designillassa

Osallistuimme Designmuseossa 31.10 järjestettyyn Designiltaan teemalla “Kuinka menestystuote muotoillaan?”. Muiden mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi illan aikana kuultiin Jaakko Anttilan esittely Ponsse Scorpion -metsäkoneen muotoiluprosessista. Kiitos kaikille puhujille sekä yleisölle onnistuneesta illasta!

ps. Lisää Scorpionin muotoiluprosessista Designmuseon kokoelmanäyttelyssä Utopia nyt – Tarina suomalaisesta muotoilusta.

LINK Designillassa

Esittelyssä Skunk Developments Oy:n toimitusjohtaja Erkki Seppäläinen

 

 

Erkki Seppäläinen aloitti LINK:n myyntiryhmässä 14.8.2017, kun LINK osti Skunk Developments Oy:n tavoitteena yhdistää näiden kahden suunnittelutoimiston palvelutarjonta. Skunkilla Erkki on ollut toimitusjohtajana vuodesta 2013. Skunkin projekteissa Erkillä on ollut rooli optiikkaan, mittaamiseen, mekaniikkasuunnitteluun ja projektin johtoon sekä IPR:ään liittyvissä asioissa. Usein hän on toiminut tutkimuksen ja tekniikan välikätenä.

 

Erkin taustalla on 14 vuotta tuote- ja prosessikehitystä valokuidun valmistuksen parissa Suomessa ja Ranskassa NK Cablesin ja Drakan palveluksessa. Hän on kehittänyt ohutkalvopinnoitustekniikkaa aurinkoenergiaa ja julkisivulaseja varten Beneqillä. Näissä töissä on tullut vastaan tiukat puhtausvaatimukset, suuret lämpötilat sekä monet myrkyt. ”Olen aina pitänyt ergonomiaa ja hyvää muotoilua kehitystyön tärkeänä osana. Tästä syystä lähtö LINK:n porukan mukaan tuntui hyvältä ratkaisulta, kun etsin Skunkille yhteistyökumppania.”

 

Tervetuloa taloon Erkki!

LINK Design and Development Oy ostaa Skunk Developments Oy:n osakekannan

LINK Design and Development Oy ja Skunk Developments Oy tiivistävät yhteistyötä ja ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka koskee Skunk Developments Oy:n koko osakekannan myymistä LINK Design and Development Oy:lle. Kauppa astui voimaan 14.08.2017.

 

“Nyt toteutettu osakekauppa on osa LINK:in strategian mukaista kasvusuunnitelmaa. Osakekaupan myötä meillä on entistä paremmat mahdollisuudet tarjota asiakkaillemme laajempia kehityskokonaisuuksia. Skunkilla kehitetty elektroniikan POC ja tuotteistamisen osaaminen sopii mitä parhaiten LINK:in käyttäjälähtöisten tuotteiden ja palveluiden palveluportfolioon.” LINK designin toimitusjohtaja Jaakko Anttila toteaa.

 

“Olemme tehneet LINK:in kanssa pitkään yhteistyötä ja nyt sovittu osakekauppa avaa meille mahdollisuuden tuoda IoT-, elektroniikka- ja ohjelmointiosaamistamme laajemmalle asiakaskunnalle. Tämä tuo meille kehitysmahdollisuuksia myös meidän omalla saralla osana LINK:iä. Asiakkaamme ja asiantuntijamme tulevat hyötymään laajentuneesta palveluportfoliosta monin tavoin.”, Skunkin toimitusjohtaja Erkki Seppäläinen toteaa.

 

Lisätietoja antavat:
Jaakko Anttila, toimitusjohtaja, LINK Design and Development Oy, +358 40 770 3020, jaakko.anttila@linkdesign.fi

Erkki Seppäläinen, toimitusjohtaja, Skunk Developments Oy, +358 40 768 7591, erkki.seppalainen@skunk.fi

 

LINK Design and Development Oy on tuote- ja palvelukehityksen strateginen kumppani, joka auttaa asiakkaita kehittämään uutta liiketoimintaa sekä kasvattamaan yrityksen arvoa ja kilpailukykyä käyttäjälähtöisellä suunnittelulla ja laaja-alaisella muotoiluosaamisella. LINK on perustettu vuonna 2009 ja yhtiön liikevaihto on 3,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 35.

 

Skunk Developments Oy on prototyyppien kehittämisen ja ideoiden tuotteistamisen suunnittelutoimisto. Teemme elektroniikkasuunnittelua ja vahvuutemme on sulautetuissa järjestelmissä sekä niiden ohjelmistoissa. Tarjoamme protoja tukevaa mekaniikkasuunnittelua sekä logiikka- ja automaatio-osaamista. Anturoinnit, optiikka ja mittaaminen ovat olleet useissa asiakkaidemme tuotteissa keskeisessä roolissa kuten myös langattomuus ja IoT. Skunk on perustettu 2009, yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 5.
www.skunk.fi

LINK Alihankintamessuilla

Alihankintamessut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26.-28.9.2017 kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin.

 

Tule tapaamaan meitä messuille. LINKin löydät osastolta A420.

 

Lue lisää messuista osoitteesta www.alihankinta.fi

 

LINK Alihankintamessuilla

LINKin kesätyöläinen Valtteri

Valtteri Anttila aloitti kesäkuun alussa LINKillä kesätyöläisenä. Valtsu on tuleva lukion kakkosluokkalainen ja tämä on jo toinen kesä hänelle linkkiläisenä.

 

Valtteri on reipas ja ahkera työntekijä. Hän on kuluneen kesäkuun aikana laittanut järjestykseen toimiston varaston ja auttanut erilaisissa sisäisissä projekteissa.

 

Valtsu on apulaisena vielä ensi viikon ja silloin järjestellään toimiston työtiloja.

LINKin kesätyöläinen Valtteri

Foller Oy mukaan KasvuOpeniin

Foller Oy valittiin mukaan kiertotalouden periaatteita liiketoiminnassaan toteuttaville yrityksille suunnattuun kasvuohjelmaan. Kiertotalouden Kasvupolku järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

 

Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota erityisesti kasvuhaluun, markkina- ja kansainvälistymispotentiaaliin, liikeidean ajankohtaisuuteen, palvelun/tuotteen uutuusarvoon, ansaintamalliin sekä siihen, miten idea linkittyy kiertotalouteen.

 

Mukaan valittuja yrityksiä sparrataan 13.6 ja 15.8.2017. Tällöin eri alojen asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Tuomaristo valitsee toisen sparrauspäivän eli Kiitoradan päätteeksi kaksi yritystä, jotka etenevät 25.-26.10.2017 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

 

Lue lisää Kiertotalouden Kasvupolku -ohjelmasta tästä

Foller Oy mukaan KasvuOpeniin

LINK Design and Development Oy

+358 40 8399313

info(at)linkdesign.fi

© 2017 LINK DESIGN AND DEVELOPMENT OY.

ALL RIGHTS RESERVED