14.5.2019

teollinen muotoilu, yrityskauppa

Photo by: Herrmans Oy Ab

Herrmans Oy Ab myy ja keskittää muotoiluliiketoiminnan LINK Design and Development Oy:lle Espooseen

Herrmans Oy Ab ja LINK Design and Development Oy tiivistävät pitkään jatkunutta yhteistyötä ja ovat allekirjoittaneet sopimukset, jotka koskevat Herrmans Oy Ab:n muotoiluliiketoiminnan myymistä LINK Design and Development Oy:lle sekä yhtiöiden välistä yhteistyötä laajemminkin.

Kaupan myötä Herrmans Oy Ab:n muotoiluliiketoimintaan kuuluva henkilökunta siirtyy LINK Design and Development Oy:n palvelukseen Espooseen ns. vanhoina työntekijöinä. Kauppa astuu voimaan 01.06.2018.

”Yhtiömme kasvaa ja kansainvälistyy kiihtyvällä vauhdilla ja nyt tehdyllä liiketoimintakaupalla varmistamme muotoilun strategisen merkityksen yhtiössämme. Olemme tehneet LINK:in kanssa pitkään muotoiluyhteistyötä ja yhdessä meillä on erinomainen valmius olla kilpailijoitamme edellä myös jatkossa.” Herrmans:in toimitusjohtaja Tom Nordström toteaa.

”Liiketoimintakauppa ja yhteistyösopimus alan merkittävimmän toimijan kanssa Suomessa on osa LINK:in strategian mukaista kasvusuunnitelmaa. Tiivistyneen yhteistyön myötä meillä on entistä paremmat mahdollisuudet tarjota Herrmans:ille laaja-alaisempia, niin strategisen kuin operatiivisen muotoilun hankkeita. Siirtyvän henkilöstön myötä LINK:in asiantuntijuus kasvaa entisestään ja joukkoon saadaan lisää kuluttajatuotesuunnittelun asiantuntijuutta, mikä sopii mitä parhaiten LINK:in käyttäjälähtöisten tuotteiden ja palveluiden kehittämisen palveluportfolioon.” LINK designin toimitusjohtaja Jaakko Anttila kertoo.

Lisätietoja antavat:

Tom Nordström, toimitusjohtaja, Herrmans Oy Ab, +358 400 909 005, tom.nordstrom@herrmans.eu

Jaakko Anttila, toimitusjohtaja, LINK Design and Development Oy, +358 40 770 3020, jaakko.anttila@linkdesign.fi